Στην εταιρεία  Modello Group, αναζητούμε αναψυκτικά & ποτά από όλο τον κόσμο, ώστε να παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις στους επαγγελματίες, αλλά και σε όλους όσους αγαπούν εναλλακτικές γεύσεις.

Η ποιότητα των προϊόντων, η φύλαξη τους υπό ιδανικές συνθήκες, η έγκαιρη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, χτίζουν την αξιοπιστία μας.

Η ιστορία έχει δείξει ότι οι άνθρωποι έθεταν πάντα τους δικούς τους όρους, επινοώντας πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις για να περάσουν

κάθε φορά στο επόμενο στάδιο της οικονομικής εξέλιξης. Μα θα μου πείτε για ποιά ανάπτυξη μιλάω αφού κάθε μέρα τόσες χιλιάδες εργαζόμενοι γίνονται άνεργοι. Και όμως υπάρχει ανάπτυξη, αρκεί να θέλεις να την δεις. Σε ένα πρόσφατο μας ταξίδι είδαμε μία ταινία όπου μια φράση του πρωταγωνιστή μας έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μας «Rise and rise again, until lambs become lions».

Στην καθομιλουμένη «ποτέ μην το βάζεις κάτω».

Η κρίση φέρνει ευκαιρίες παντός είδους. Είτε σε πρωτογενές στάδιο, είτε σε μεταποιητικό, είτε σε παροχές υπηρεσιών. Αρκεί αυτό να το αντιληφθείς και να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς σε οποιοδήποτε επίπεδο. Η Modello Group επικεντρώνεται στην εύρεση και διάθεση νέων προϊόντων για το καταναλωτικό κοινό. Δεν φτάνει όμως αυτό.

 

Η οργάνωση, η στελέχωση, η παρουσίαση νέων προϊόντων, η εξαγωγική δραστηριότητα και οι νέες συνεργασίες με ξένους οίκους, μαζί με την παραγωγή προϊόντων όπως το Aloe Love Drink, Aloe Love Iced Tea, Coffee Love, Basil Love και Juice Love είναι αυτά που μας κρατούν σταθερά στην αγορά.

 

Προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και έτσι μας δίνετε η δυνατότητα να

θέσουμε νέους στόχους και να πάρουμε αποφάσεις σχετικά με τις καινούργιες, άγνωστες εκδοχές που μας επιφυλάσσει το μέλλον. Μόνο όταν αναζητήσουμε τις προοπτικές και αντληθούμε τις ικανότητές μας μπορούμε να αγγίξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.

 

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον χώρο που κινείτε η Modello Group, μιας που το άμεσο

μέλλον ενδεχομένως να μπορεί να προβλεφθεί πιο εύκολα, αφού η βραχυπρόθεσμη επίτευξη ή μη,των στόχων μπορεί να μας καθορίσει που βαδίζουμε. Το γκρίζο τοπίο της οικονομίας διαπνέεται από πνεύμα αισιοδοξίας κατά τους θερινούς μήνες.

 

Αν με αυτό το βλέμμα μπορέσουμε να δούμε αυτό που μας υπόσχεται η Ελλάδα και κινητοποιηθούμε με την βεβαιότητα πως για μια ακόμη φορά με την βοήθεια του Θεού θα βγούμε νικητές, τότε θα δούμε τους κόπους μας να καρποφορούν και το μέλλον να διαφαίνεται ξανά φωτεινό.